Selecteer een pagina

Lees meer

Lockdown
15 december 2020

Lockdown

Norman schrikt van het nieuws dat er een strenge lockdown zal komen en bijna alle winkels hun deuren moeten sluiten. Hij moet namelijk nog kerstcadeautjes kopen voor zijn familie en vriendin. Hij pakt zijn scooter en rijdt direct naar de stad. Na even gezocht te hebben, vindt hij de perfecte cadeautjes. De grote zak met alle cadeaus hing hij aan het haakje onder de stuur van zijn scooter.

 

Persconferentie over lockdown

Norman vervolgt haastig zijn weg terug naar huis. Norman moet nog koken en hij wilt op tijd thuis zijn voor de persconferentie van Mark Rutte.

 

Aanrijding

Terwijl hij rechtdoor reed, kwam er op de kruising plots een auto van links met volle vaart aanrijden. De bestuurder van de grote Mercedes heeft Norman niet gezien en botst keihard tegen Norman op. Norman valt op zijn zij en voelt al meteen pijnklachten aan zijn heup en knie. Hij kan zijn knie ook niet meer bewegen na de val. Los van zijn letselschade en de schade aan zijn scooter, zijn ook de cadeaus die hij pas kocht stuk gevallen.
 

Operatie

Norman is enorm overstuur, maar hij kan niet opstaan door de pijn. De politie en ambulance komen ter plaatse. Norman wordt meegevoerd en in het ziekenhuis wordt ernstig letsel geconstateerd aan zijn meniscus. Norman moet meteen worden geopereerd.

 

Tegenpartij aansprakelijk stellen

Na zijn operatie weet Norman niet waar hij moet beginnen om de tegenpartij aansprakelijk te stellen en zijn schade te verhalen. Via via komt Norman terecht bij Talhi Letselschade.

 

Vraag: Kunnen wij Norman helpen, ook als de strenge lockdown geldt?


Antwoord:
Ja, wij kunnen Norman zeker helpen. Bij Talhi Letselschade werken wij gewoon door tijdens de lockdown. Kan het niet vanuit kantoor? Dan werken onze juristen vanuit huis net zo hard door en zijn wij net zo goed bereikbaar op 0182- 75 22 99.

 

 

Contact

Een soortgelijke gebeurtenis ervaren? Klik hier en neem contact met ons op. We hanteren de richtlijnen van de letselschade raad, die kun je hier nalezen.

Lockdown

Vrijblijvend en direct online

Letselschade melden

Vul uw gegevens in om binnen 24 uur erachter te komen of u in aanmerking komt voor een letselschadevergoeding.