Selecteer een pagina

Lees meer

Kampioen
4 mei 2021

Kampioen

Ludo en Sven zijn enorm enthousiast, want Ajax is voor de 35e keer kampioen. De heren zijn zelfs zo blij dat ze graag naar de Arena willen om hun vreugde te vieren. Zij hebben namelijk vernomen van meerdere fan-pagina’s op sociale media dat fans zich verzamelen bij de Arena. Nadat ze de laatste bitterbal opeten, snellen zij zich naar de auto.

Arena

Aangekomen in de auto, hoeven zij nog maar 15 minuten te rijden voordat ze daar aankomen. Gelukkig woont Ludo niet zo ver van de Arena en heeft hij een mooi huis kunnen bemachtigen in zijn favoriete stad. Terwijl de heren nog het spel en de overwinning aan het nabespreken zijn, vervolgen zij hun weg rechtdoor richting de Arena.

Nog maar één stoplicht en dan komen ze aan en kunnen ze gezellig mee feesten. Bij het stoplicht remt Ludo voor rood licht. Plotseling botst het voertuig van hun achterligger achterop de heren waardoor de heren door worden gedrukt naar voren. Ludo heeft enorm last van zijn nek, waardoor Sven de hulpdiensten belt.

 

Ziekenhuis

Ludo moet meegevoerd worden naar het ziekenhuis om foto’s te laten maken van zijn nek. Hier balen de heren enorm van, want nu missen zij het kampioensfeest.
Daarnaast werkt Ludo als zelfstandige als schilder en moet hij zijn klanten afbellen. In het ziekenhuis is er een kneuzing aan zijn nek geconstateerd en moet hij veel rust nemen. Hierdoor zal hij veel kosten mislopen. Gelukkig is de zaak wel erkend, maar Ludo weet nu niet hoe hij verder moet, dus contacteerde hij Talhi Letselschade met de volgende vragen:

Vraag 1: Kan hij zijn gemiste inkomsten vergoed krijgen?

Antwoord 1: Ludo kan zijn gemiste inkomsten uit werk vergoed krijgen. Dit valt onder de schadepost verlies van arbeidsvermogen.

Vraag 2: Ludo vindt het jammer dat hij nu niet meer met Sven kan voetballen, omdat hij veel moet rusten thuis. Kan hij daar een vergoeding voor krijgen?

Antwoord 2: Ja dat kan, deze vergoeding valt onder smartengeld.

Vraag 3: Ludo wil dat Talhi Letselschade zijn belangen behartigt, maar wel was hij benieuwd hoeveel zoiets kost.

Antwoord 3: Onze diensten voor Ludo zijn geheel gratis. Onze kosten zijn onderdeel van de schade van Ludo, dus dit zal de
tegenpartij vergoeden.

 

Contact

Heb jij kosten gemaakt door een ongeval of heb je (licht) letsel opgelopen? Neem dan contact met ons op door hier te klikken. Daarnaast hanteren wij ook de richtlijnen van letselschaderaad. Die kun je hier nalezen.

kampioen

Vrijblijvend en direct online

Letselschade melden

Vul uw gegevens in om binnen 24 uur erachter te komen of u in aanmerking komt voor een letselschadevergoeding.