Selecteer een pagina
Verkeersongeval als bijrijder
2 juni 2020
Vandaag rijdt Liselotte terug naar haar woonplek Rotterdam. Zij heeft een heerlijk zonnig Pinksterweekend gehad. Liselotte is samen met haar man Martin en 2 kinderen Anna en Mick gaan kamperen in Brabant.

Verkeersongeval 

Vandaag rijdt Liselotte terug naar haar woonplek Rotterdam. Zij heeft een heerlijk zonnig Pinksterweekend gehad. Liselotte is samen met haar man Martin en 2 kinderen Anna en Mick gaan kamperen in Brabant. Helaas sluiten zij hun Pinksterweekend minder leuk af.

Extreem geschrokken door het verkeersongeval

Terwijl zij in de file staan, zingen ze gezamenlijk leuke en vrolijke liedjes. Tot er plots een automobilist hard achter op hun botst. De schrik zit er goed in. Liselotte draaide naar achteren om te kijken hoe het met haar kinderen gaat. Mick en Anna zijn erg geschrokken maar hebben geen zichtbaar letsel.

Hulpdiensten

Martin is met zijn hoofd tegen het dashboard aangekomen, hierdoor heeft hij een behoorlijke bult opgelopen door het verkeersongeval. Liselotte heeft onwijs last van haar nek, rug en is enorm geschrokken van het verkeersongeval. Ze wachten tot de hulpdiensten arriveren om hun verder te helpen.

Vraag: Kunnen bijrijders van een verkeersongeval ook schadevergoeding claimen?

Antwoord: Ja, als bijrijder van een verkeersongeval kunt u schadevergoeding claimen. De verzekering van de tegenpartij kun je aansprakelijk stellen voor letselschade.

 

Contact

Mocht je als bijrijder in de afgelopen 5 jaar een verkeersongeval hebben ervaren waar je letsel aan overgehouden hebt? Of wil je weten waar je recht op hebt? Contacteer ons door hier te klikken en ons team helpt je graag verder. We hanteren de richtlijnen van de letselschade raad, die kun je hier nalezen.

Verkeersongeval als bijrijder

Vrijblijvend en direct online

Letselschade melden

Vul uw gegevens in om binnen 24 uur erachter te komen of u in aanmerking komt voor een letselschadevergoeding.