Selecteer een pagina

Lees meer

Zoetermeer inkomsten verlies
19 januari 2021

Sneeuw in Zoetermeer!

Zoetermeer | Terwijl Samira in haar auto stapte onderweg naar haar werk, zag ze reusachtige sneeuwpoppen en gezellige sneeuwballengevechten in de wijk waar ze woont in Zoetermeer. Ze wordt enorm vrolijk van de spelende kinderen en de gezelligheid in haar wijk. Ondanks de lockdown, begint het weer eindelijk wat te leven in het bruisende Zoetermeer.

Het ongeval in Zoetermeer

Nadat Samira de sneeuw van haar ruiten haalde, startte zij haar motor en reed zij richting haar kantoor die ook in Zoetermeer is gevestigd. Terwijl Samira stil stond voor een rood stoplicht, botste een onoplettende bestuurder van een andere auto met volle vaart achter op de auto van Samira.

Nekpijn

Door de harde klap, kan Samira haar nek niet bewegen. Ze heeft enorm veel pijn en omstanders kiezen ervoor om de hulpdiensten te bellen. Toen de ambulance ter plaatse was, hebben zij Samira meegenomen naar het ziekenhuis in Zoetermeer.

Arbeidsongeschikt

Eenmaal in het ziekenhuis werd er een kneuzing aan haar nek vastgesteld. Hierdoor moet Samira veel rust nemen. Samira baalt hier enorm van, want ze had net een nieuwe klus binnen gehaald. Nu is ze bang om haar nieuwe opdrachtgever te verliezen nu zij hoogstwaarschijnlijk voor een periode arbeidsongeschikt zal zijn.

Inkomstenverlies

Daarnaast baalt ze ook nog omdat ze geen zin heeft om alle administratieve rompslomp te regelen met de verzekering. Onder andere omdat de jongen die tegen haar op botste niet fijn meewerkt. Zo geeft hij aan dat hij slipte door de gladheid en dat Samira te snel remde voor het rode licht.

Vraag 1: Kan Samira haar inkomensschade verhalen op de tegenpartij als zij haar nieuwe opdrachtgever kwijtraakt door arbeidsongeschiktheid?

Antwoord 1: Ja, dit is mogelijk. Dit wordt gezien als inkomstenverlies. Samira dient dan wel aan te tonen dat zij daadwerkelijk opdrachten zou hebben uitgevoerd als het haar overkomen ongeval nooit had plaatsgevonden.

Vraag 2: Wat kan Samira het beste doen als zij totaal geen zin heeft in een discussie met de tegenpartij. Ze wil namelijk focussen op haar herstel.

Antwoord 2: Ze kan het beste contact opnemen met Talhi letselschade. Wij zullen al haar werk uit handen nemen. Tevens gaan we graag de discussie aan met de tegenpartij. Zo kan Samira zich volledig focussen op haar herstel en regelen wij de rest. We zitten in Gouda, maar we reizen door heel Nederland dus ook voor Samira reizen wij graag naar Zoetermeer.

Contact

Heb jij nu ook hulp nodig? Contacteer ons op door hier te klikken. Daarnaast hanteren we ook de richtlijnen van de letselschaderaad. Klik hier voor meer informatie!

Inkomstenverlies Zoetermeer

Vrijblijvend en direct online

Letselschade melden

Vul uw gegevens in om binnen 24 uur erachter te komen of u in aanmerking komt voor een letselschadevergoeding.