Selecteer een pagina

Lees meer

Botsing
27 maart 2020
Dennis ziet de remlichten van de auto voor hem en remt netjes af. Helaas is de automobilist achter hem niet zo scherp en botst tegen Dennis vanachter. Hij maakt een flinke klap.

Botsing op maandagochtend

Maandag, de dag dat Dennis weer fris en fruitig de week begint. Hij heeft een druk carnavalsweekend gehad, dus besluit de ochtend extra vroeg te vertrekken naar zijn werk om de maandag-spits te voorkomen.

Remmen

Zo ziet Dennis de remlichten van de auto voor hem en remt netjes af. Helaas is de automobilist achter hem niet zo scherp en botst tegen Dennis vanachter. Hij maakt een flinke klap en verstijft van de schrik.

Lichamelijke klachten door botsing

Hij komt erachter dat zijn auto total loss is en hij kan niet meer naar zijn werk. Enkele dagen later, heeft Dennis lichamelijke klachten van zijn nek, rug en bekken. Door deze klachten kan hij nog steeds niet aan het werk.

De vraag: Heb je recht op een schadevergoeding als een auto tegen je aan botst vanachter tijdens een file?

Antwoord: Ja, je hebt zeker recht op schadevergoeding. De hoogte is uiteraard afhankelijk van de schade.

 

 

Contact

Heb je een soortgelijke ervaring gehad als Dennis, neem dan contact met ons door hier te klikken en wij leggen jou uit wat jouw rechten zijn. Ook hanteren wij de richtlijnen van de letselschade raad. Klik hier voor meer informatie.

 

Botsing

Vrijblijvend en direct online

Letselschade melden

Vul uw gegevens in om binnen 24 uur erachter te komen of u in aanmerking komt voor een letselschadevergoeding.