Selecteer een pagina

Lees meer

Binnen 5 jaar
30 maart 2020
Na een ongeluk, is Adrian 4 jaar verder, echter heeft hij nog nooit een schadevergoeding aangevraagd of ontvangen. Kan hij nog zijn wederpartij aansprakelijk stellen?

Voetbalcarrière 

Binnen 5 jaar|
Tot de top, daar behoorde Adrian met zijn voetbalcarrière. Hij besteedde dan ook zijn meeste tijd aan voetbal, familie en vrienden. Zo heeft hij al aardig wat mooie clubs mogen bewandelen. Na een winnende wedstrijd is Adrian gaan stappen met zijn vrienden om de winst te vieren. Ze hadden afgesproken om 00:00 uur bij de bar bij hem in de buurt. Hij is lopend gegaan, omdat het bij Adrian in de buurt is. Helaas, is die nacht niet goed afgelopen.

Binnen 5 jaar

Adrian stak over op een zebrapad richting zijn vrienden. Een niet oplettende bestuurder zag Adrian te laat en veroorzaakte een heftig ongeluk. Na het herstellen van zijn letsel, raakte Adrian in een depressie. Omdat alles waar hij zo lang voor werkte in één klap voorbij was. Hij voetbalt niet meer, door de schade die hij heeft opgelopen. Nu is Adrian 4 jaar verder, echter heeft hij nog nooit een schadevergoeding aangevraagd of ontvangen. Hij heeft spijt dat hij dat niet gedaan heeft. Hij vraagt zich af of het nu (4 jaar later) nog wel mogelijk is om de wederpartij nog aansprakelijk kan stellen. Adrian heeft contact opgenomen met Talhi Letselschade met de vraag of hij nog de wederpartij aansprakelijk kan stellen. 

Vraag: Kan Adrian de wederpartij na 4 jaar nog aansprakelijk stellen?

Antwoord: Ja, binnen 5 jaar kun je de wederpartij aansprakelijk stellen, voor de schade die je hebt opgelopen. Het recht om schadevergoeding te claimen vervalt na 5 jaar. Daarom moet je binnen 5 jaar de wederpartij aansprakelijk stellen.

Contact

Heb jij de afgelopen 5 jaar een ongeval gehad? Dan kun je bij Talhi Letselschade terecht, wij vertellen u graag over de mogelijkheden. Klik hier voor de link! Daarnaast hanteren we ook de richtlijnen van de letselschade raad, die kun je hier nalezen.

 

 

Binnen 5 jaar

Vrijblijvend en direct online

Letselschade melden

Vul uw gegevens in om binnen 24 uur erachter te komen of u in aanmerking komt voor een letselschadevergoeding.