Selecteer een pagina

Lees meer

Bedrijfsongeval
4 mei 2020
Maandag, de dag dat Mark normaliter om 05:00 s ’morgens opstaat om aan de slag te gaan. Hij werkt namelijk in de bouw. Helaas gaat dat niet altijd zoals gepland.

Maandag

Bedrijfsongeval wat op maandag gebeurde, heeft Mark een ander leefstijl gegeven. Maandag, de dag dat Mark normaliter om 05:00 s ’morgens opstaat om aan de slag te gaan. Hij werkt namelijk in de bouw.

Promotie

Nu werkt hij daar bijna 3 jaar en zijn leidinggevende gaf aan dat hij het goed doet! Kans op promotie is groot, werd hem verteld. Dit komt omdat Mark met veel enthousiasme naar zijn werk gaat. Zo heeft hij geweldige vrienden gemaakt op werk en vindt hij het heerlijk om projecten af te ronden.

Bedrijfsongeval

Helaas is het nu anders gelopen. Mark heeft een bedrijfsongeval gehad met de bouwkraan, waardoor hij letsel heeft opgelopen. Hierdoor moet hij voor een langere tijd herstellen en revalideren van zijn letsel. 

Extreem veel kosten door bedrijfsongeval

Mark baalt hier enorm van, hij loopt nu veel inkomsten mis en moet veel kosten betalen voor zijn herstel en verzorging. Hierdoor kan hij moeilijk rondkomen. Daarnaast mist hij zijn vrienden enorm en voelt zich eenzaam!

 

Vraag: Kan Mark aanspraak maken op schadevergoeding door het bedrijfsongeval?

Antwoord: Ja, dat kan zeker. Voor zijn opgelopen letsel heeft Mark recht op schadevergoeding. De hoogte van de kosten ligt aan de opgelopen schade; zoals kleding, medische kosten, verlies aan verdienvermogen etc.

 

Contact

Mocht jij iemand zijn of kennen die een bedrijfsongeval heeft meegemaakt, contacteer ons hier voor juridische hulp! We hanteren de richtlijnen van de letselschade raad, die kun je hier nalezen.

bedrijfsongeval letsel

Vrijblijvend en direct online

Letselschade melden

Vul uw gegevens in om binnen 24 uur erachter te komen of u in aanmerking komt voor een letselschadevergoeding.