Selecteer een pagina

Lees meer

5 Wist je datjes
27 maart 2020
Je wist waarschijnlijk al dat corona in Nederland heerst en dat het hamsteren oftewel de Hunger games van start zijn gegaan. Wist je al dat de coffeeshops en horeca dichtgaan?

5 Wist je datjes

 

Corona

Je wist waarschijnlijk al dat corona in Nederland heerst en dat het hamsteren oftewel de Hunger games van start zijn gegaan. Wist je ook al dat de coffeeshops en horeca dichtgaan?

Schadevergoeding

Nu zullen wij jou iets vertellen wat je wellicht niet wist. Wist je dat het aantal geregistreerde ongevallen in een tijdbestek van vijf jaar meer dan verdubbeld is: van 17.000 in 2014 naar ruim 38.000 in 2018. Nu wist je zeker al dat je ook recht hebt op schadevergoeding wanneer je letsel oploopt, maar wist je dat je de volgende schade posten ook mag benoemen:

 

5 wist je datjes

Wist je dat…

> Alle doktersrekeningen en eigen risico die je hebt betaald naar aanleiding van je ongeluk, zijn schadeposten die je mag meerekenen.

> Als je inkomsten hebt misgelopen als zzp’er, dit ook kan doorgeven als schadeposten. Denk hierbij aan huur van bedrijfspand of als je klanten kwijtraakt.

> Als je jouw huishouden niet meer kan doen, jij recht hebt op hulp in huis. De kosten die je hiervoor maakt, daar krijg je ook schadevergoeding voor.

> Je geplande vakantie niet meer doorgaat naar aanleiding van je herstelperiode, of als deze aangepast is door je letsel dan krijg je daar ook een vergoeding op.

> Je vrijblijvend contact op kan nemen met Talhi Letselschade en wij vertellen je kosteloos waar je nog meer recht op hebt.

 

Een soortgelijke gebeurtenis ervaren? Klik hier en neem contact met ons op. We hanteren de richtlijnen van de letselschade raad, die kun je hier nalezen.

 

 

 

 

5 wist je datjes

Vrijblijvend en direct online

Letselschade melden

Vul uw gegevens in om binnen 24 uur erachter te komen of u in aanmerking komt voor een letselschadevergoeding.

$

Opzoek naar hulp?

Talhi Letselschade

Heeft u door toedoen van een ander letselschade opgelopen? Dan heeft dus recht op een schadevergoeding! Ons team staat voor u klaar als belangenbehartigen en adviseren u graag. 

Contact

Tielweg 10, 2803 PK Gouda

0182 75 22 99

Letsel@talhiletselschade.nl

 Online letsel melden